Loading
Close
stagevu

Hide

Login

Don't remember me (shared computer)
Recover account/Reactivate
 
Hide

You are not logged in.

Announcement

The forums have been archived. No new posts are allowed. All past posts are stored here for your reference.

#1 2011-02-20 11:41:20

Craze666
New member
Registered: 2011-02-20
Posts: 1

NO Videos working properly, even after download.

Every single video I attempt to watch, even when I download them, buffers constantly, and the sound on them skips, like a CD skipping when it's scratched. Is this due to the server work being done, or is it just me? It's gone on for two days now.

Offline

 

#2 2011-02-20 11:58:06

rparks80
Member
Registered: 2009-10-25
Posts: 93
Website

Re: NO Videos working properly, even after download.

Have you recently updated your divx player? It's definitely on your end, sounds like a divx malfunction. I have that skipping sound thing happen when I overload my system while trying to watch something. A quick browser restart usually fixes it though. If your running any divx version other than 1.5 you should downgrade. Different systems can handle the newer divx versions, but stagevu seems to run best on 1.5. Do a search of the forums, a link for 1.5 is here somewhere. Hope that helps.


If its not a Doberman, its just a dog.

Offline

 

#3 2011-02-20 22:42:58

esCo456
Member
Registered: 2011-01-14
Posts: 236

Re: NO Videos working properly, even after download.


"Believe in none of what you hear and half of what you see"... - Assata Shakur

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson